søndag 20. september 2009

Tusen, tusen , tusen takk :):)

Det har vært en fantastisk flott messe, og det har vært utrolig moro å være i Skedsmohallen sammen med dere alle sammen i helgen :):)

Jeg har fått utrolig mange tilbakemeldinger fra både publikum og forhandlere, med forespørsler om å fortsette messen.
Jeg kan jo ikke overse så mange konkrete forespørsler, så i fare for at jeg nå fremstår som en eller annen vinglete høne som ikke får bestemt seg, tar jeg meg et par ukers tenkepause for å se om jeg kan gjennomføre en skikkelig messeplanlegging ved siden av skole og jobb.

Det er jo ikke fordi jeg ikke vil planlegge messe jeg hadde tenkt å avslutte det, men simpelthen fordi jeg både er i full jobb og er 100 % student. Jeg har vært veldig bestemt på at dette skulle bli den siste messen, og har hatt den holdningen i minst ett år :) Men jeg skal jo ikke komme utenom at jeg trives jo veldig med å arrangere messen, og jeg syns vi har fått bygd oss opp et bra arrangement opp gjennom disse 8 årene vi har hatt messen.

Og med de tilbakemeldingene jeg har fått både via mail, pm'er og muntlig på messen, føler jeg meg veldig ærbødig og ydmyk som faktisk er i den posisjonen at jeg har kunnet planlegge Stempelscrapmessen.

Blir det slik at det blir flere messer, så vil det si at da blir det planlagt grorud treff på vårparten, og Stempelscrap messe på høsten. Og da blir det ikke noe mer usikerhet rundt det.
Fortsetter vi med dette, så er det slik kalenderen blir seendes ut, og da fortsetter vi å holde stortreff og messe så lenge markedet er der.

Derfor er det en veldig stor forpliktelse for meg å ta denne avgjørelsen, derfor vil jeg være sikker på at det er den riktige avgjørelsen som blir tatt, og tar meg et par ukers tenkepause før jeg offentliggjør hva det blir til :):)

7 kommentarer:

 1. Hei Anita!
  Skjønner at du trenger en tenkepause, det er jo litt av en jobb du gjør for å få gjennomført en slik messe!! Jeg håper jo selvfølgelig at du havner på et JA!! Det er noe eget med denne messa altså.
  Jeg kosa meg i dag jeg, og fikk jammen svidd av noen kroner gitt!!

  Klem

  SvarSlett
 2. Det er veldig fint med denne messen. Har vært med to ganger, oppdaget ikke dette arrangementet før. Får sett mye, morsomt å scrappe med andre enn de man pleier å møte også. Inspirerende.

  SvarSlett
 3. Hei !
  Takker for ei helt fantastisk helg i Skedsmohallen. Jeg har kost meg begge dagene !! Håper at du lander på et JA, for dette er årets begivenhet :) Og det er utrolig inspirerende å gå rundt å kikke på alt som blir laget og det som vises frem ellers.
  En STOR takk til deg for at du gjør denne jobben !!!
  Klem fra Berit

  SvarSlett
 4. Kjempe flott messe! :-) Kommer gjerne tilbake ;-)

  SvarSlett
 5. En fantastisk flott messe, denne gangen også!! Tusen takk!!

  Håper du kan overbringe en takk til de søte damene i kafeteriaen i Skedsmohallen :-) Jeg tåler nemlig ikke melk og gluten, og spurte damene i kafetriaen om de hadde mulighet til å lage en salat til meg enten uten pasta eller ost. "Ja selvfølgelig!" svarte de med et smil og jeg fikk en stor salat med kylling, skinke, mais, ananas, agurk, alt mulig annet godt og persilledusk som jeg kunne spise :-) Det er ingen vanlig opplevelse for en matallergiker!! :-)

  SvarSlett
 6. Tusen, tusen takk til DEG, som snekrer dette sammen, slik at VI kan kose oss glugg fordervet! Jeg håper jo du lander på et rungende og entydig JA!! - og skulle du ha behov for det; det er nok flere enn meg som GLADELIG hjelper til:)

  Stor varm klem og masse takknemmelighet,
  Camilla :)

  SvarSlett
 7. Håper inderlig at du havner på et JA!!! For dette er årets hobbybegivenhet og husmorferie her i huset. Ferie og ferie fru blom... trave rundt i to hele dager! *ler* =) Men du verden som vi kosa oss!! Masse nytt stash fikk bli med hjem. Tusen takk for flott utført messe!

  Stempelklem fra Anne

  SvarSlett